Waarom Snel aan de Slag!?


Professioneel bedrijfsartikel op SnelaandeSlag.info

U kunt uw bedrijf voor de bezoekers op dit platform zichtbaarder maken door uw vacatures uit te breiden met een professioneel bedrijfsartikel met prikkelende teksten afgestemd op de doelgroep jongeren, compleet met een vlog van één of meer van uw medewerkers en foto’s die de sfeer van uw bedrijf vastleggen.

Alles wordt naar uw wensen verzorgd door het team van Snel aan de Slag!, dat uw bedrijf hiervoor een persoonlijk bezoek brengt en alles met uw HR afdeling in combinatie met uw Marketing afdeling  tot in de puntjes doorspreekt.


+ Snel aan de Slag! op Instagram

Ook lift uw bedrijf direct GRATIS mee met de Instagram campagne van Snel aan de Slag!


+ Snel aan de Slag! GIDS

Uw bedrijfsartikel wordt GRATIS doorgeplaatst in de papieren Snel aan de Slag GIDS, die in juli op de MBO- en HBO scholen wordt verstrekt. De gids kan ook worden afgehaald bij bibliotheken en het UWV in de regio’s Rijnland, Haaglanden en Haarlem


+ De ‘LEUKSTE werkgever in beeld-scan

Met de ‘LEUKSTE werkgever in beeld-scan‘ geeft Home4Talent, in de persoon van Nico Houwaard, een goed begin om na te denken over hoe aantrekkelijk uw organisatie is. De scan geeft een eenvoudig en helder beeld van hoe leuk de organisatie op dit moment is. Het abstracte in het woord leuk wordt concreet in deze rapportage. Dit geeft op haar beurt weer een mooi vertrekpunt om de organisatie nóg leuker te maken. Deze scan wordt GRATIS aangeboden als onderdeel van de deelname aan Snel aan de Slag!.


+ Top of Mind workshop

Om als werkgever nieuwe werknemers aan te trekken moet je laten zien wie je bent. Je moet top-of-mind zijn en blijven. Maar wie ben je eigenlijk als bedrijf? Waar staat je bedrijf voor? Je hebt een herkenbare bedrijfscultuur nodig. Het is dé doorslaggevende factor op basis waarvan potentiële medewerkers hun keuze maken voor een werkgever. Ze zijn op zoek naar de juiste klik. Maar hoe breng je dat over? Om dat goed te kunnen doen moet je keuzes duven maken, want alles willen vertellen leidt tot niets.

In de GRATIS workshop voor deelnemers aan Snel aan de Slag! neemt IM – Creative Agency je mee in een serie aan keuzes en zal handvatten bieden die je helpen om als merk of bedrijf op de juiste manier zichtbaar te worden bij je doelgroep.


Kostbaar? Nee!

Voor nog minder dan 150 euro per maand (abonnementsperiode van 3 jaar) heeft u al een professionele bedrijfspresentatie op SnelaandeSlag.info inclusief 3 jaar plaatsingen van uw vacatures + opname van uw bedrijfsartikel in de papieren gids! U lift meteen mee op de dynamische Instagram campagne en krijgt gratis de ‘LEUKSTE werkgever in beeld-scan‘ en kunt kosteloos deelnemen aan de inspirerende Top of Mind workshop.

Het team van Snel aan de Slag! legt u graag in een persoonlijk gesprek uit wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn. Bel voor een (vrijblijvend) afspraakje met 071 408 05 57. Heel veel leuke werkgevers uit de regio gingen u het afgelopen jaar al voor.