Vink Installatie Groep

Vlog medewerker Vacatures

Combineert klimaat, water en elektra

Radjesh Ramdien werkt zelf pas sinds half 2018 bij Vink Installatie Groep. Geen jonkie, maar wel eentje die er nog maar net werkt dus. “Ik maak zelf mee hoeveel kansen je van dit bedrijf krijgt om je te ontwikkelen.” Het bedrijf maakt al jaren een indrukwekkende groei mee en blijft op zoek naar nieuwe mensen. Is dat leuk? “Dat is ontzettend leuk.”

Medewerkers van Vink verdienen meer dan de CAO”

Radjesh somt op: “Wij hebben plek voor monteurs, calculators, werkvoorbereiders, tekenaars en projectleiders, op mbo en hbo niveau. Samen goed voor ongeveer vijftien vacatures. Dat is veel, maar wij zijn dan ook een groot bedrijf. Met werk in de hele Randstad.” In 2021 bestaat het bedrijf honderd jaar. In die tijd is het uitgegroeid van een gereedschapssmederij met een winkel en een garage tot een veelomvattende totaal installateur die van ieder bouwcasco een leefbaar pand kan maken. Er werken ruim 180 mensen in vaste dienst en nog eens tientallen op inhuurbasis.

‘Medewerkers zijn trots op Vink’

“Op mijn visitekaartje staat ‘Relatiemanager’, maar daarnaast mag ik aan steeds meer projecten bijdragen: interne organisatie, kennis & innovatie en personeelswerving. Zo zie ik als ‘nieuwkomer’ hoe ontzettend trots de medewerkers zijn op Vink.” Dat is iets waar Radjesh graag nog veel meer mee doet: “Het is toch geweldig te zien hoe mensen staan te glimmen wanneer je voor het eerste een bedrijfsfilm aan al het personeel kunt laten zien.”

Een belangrijke reden voor de trots is de hoeveelheid techniek die de mensen van Vink samen in huis hebben. “Gasloos bouwen is geen geheim voor ons. Wij doen warmte/koude opslag met bodemenergie, installeren zonnepanelen en -boilers, weten alles van verlichting en domotica. En wij werken met allerlei beveiligingstechnieken.”

Gewoon, net als overal. Of toch niet?

Medewerkers van Vink verdienen meer dan de CAO, ze hebben goede relaties onder elkaar, kunnen zich prima ontwikkelen en er zijn fijne werkomstandigheden – net als overal in de branche, volgens Radjesh. Waarom is het dan toch extra leuk om voor Vink te werken? “Omdat het bedrijf al een jaar of twee sterk in ontwikkeling is. Dat is uitdagend en het biedt kansen voor iedereen. Ik weet zeker dat als je een keer een dag met ons meeloopt dat je dan verkocht bent.” En dat is niet net als overal.

Leuke combinatie van werkzaamheden

“Iedereen merkt dat Vink Installatie Groep de drie belangrijkste installatieklussen combineert. Wij doen klimaatinstallaties, water- en sanitairinstallaties en elektra. Zowel de aanleg als de service en het onderhoud.” Dat is pas in de laatste vijftien jaar ontstaan. Daarmee maakt Vink het voor aannemers en gebouwenbeheerders zo makkelijk mogelijk. “Onze projectleiders zijn steeds meer vanaf het begin betrokken. Zij stemmen met hun eigen collega’s de verschillende werkzaamheden af. Dat maakt het werk ook leuker voor onze monteurs en installateurs. En als je wilt, en het kúnt, kan je dus makkelijk overstappen op andere soorten werk.”

Ik maak zelf mee hoeveel kansen je van dit bedrijf krijgt om je te ontwikkelen”

Grote projecten

Een groot bedrijf kan grote projecten aan. En Vink Installatie Groep is nogal groot. “Je kunt ons in de hele Randstad terugvinden bij bouwwerkzaamheden. Wij werken in ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen en bouwen mee aan grote woningbouwprojecten en kantoren. Zo hebben wij bijvoorbeeld de installaties gemaakt bij Keukenhof en doen wij het onderhoud bij Flora Holland. Hartstikke gevarieerd.”

Vink Installatie Groep

Veenderveld 13
2371 TS Roelofarendsveen

Bel

071-3320110

E-mail

info@vinkinstallatiegroep.nl

Website

vinkinstallatiegroep.nl

Hier staan wij voor

 

Vlog medewerker

Vacatures

Bekijk onze vacature.