Royal van Lent Shipyard

Vlog medewerker Vacatures

Trots, trots en nog eens trots

“Zo vet gaaf om hier te werken, werkelijk waar. Waar vind je in de buurt een bedrijf dat zulke unieke en luxe jachten bouwt?” Als een kind zo blij, trots staat het hele team te kijken wanneer er weer één van die pronkstukken van Nederlandse bodem te water wordt gelaten. “Kijk, dat hebben wij gemaakt…”

Ver van m’n bed

Er wordt hard gewerkt bij Royal van Lent Shipyard. De kwaliteit is hoog en het resultaat mag er zijn. Deze luxe jachten worden voor een zeer exclusieve doelgroep in deze wereld gebouwd. Een wereld die ver van ons bed is. Maar deze luxe jachten worden wel door de handen van misschien wel jouw toekomstige collega’s gemaakt. Hoe mooi is dat? Hoe dichtbij is dan ver van m’n bed?

Royal Van Lent stimuleert persoonlijke ontwikkeling sterk”

Bouwen aan een droom

“Als je het niet al had, dan krijg je het hier wel”, vertelt Stijn (23). Hij is gek van alles wat met water en schepen te maken heeft en kan zich niet voorstellen om ergens anders te werken. “Ik was van jongs-af-aan altijd al op het water te vinden. Voor mij was het een droom om hier te werken.” Maar ook wanneer dat niet zo is, wanneer je binnenstapt bij Royal van Lent is er een grote kans dat je meteen verkocht bent. Op dat moment stap je diezelfde droom binnen en voordat je het weet bouw je mee aan die droom.

Koninklijke klasse

Royal van Lent is een werf die al bijna 170 jaar bestaat en zich intussen, samen met de rest van Feadship, tot één van de belangrijkste jachtbouwers ter wereld kan rekenen. Deze Koninklijke klasse zien we terug in de imposante lijst van jachten, op de werf gebouwd, op Kaageiland. Hier kan je gaan voor kwaliteit. Kwaliteit staat bovenaan en ook de groei lijkt niet te stoppen.

Talent

Absolute topkwaliteit vraagt om medewerkers met talent. Daarnaast moet je beschikken over de juiste instelling en enorme toewijding, doorzettingsvermogen en de capaciteiten om samen te werken. Royal Van Lent geeft alle ruimte en begeleiding die nodig is om jezelf verder te ontwikkelen.

“Ik heb het zelf meegemaakt, ik ben 6,5 jaar geleden begonnen na een snuffelstage van school en via verschillende promotiestappen kort geleden meewerkend leidinggevende geworden”, zegt Stijn. ”Nu mag ik mensen aansturen. Intussen studeer ik ook nog in Rotterdam voor mijn diploma Scheeps- en jachtbouwkundige”. Een voorbeeld waaruit blijkt dat Royal Van Lent ontwikkeling behoorlijk stimuleert.

Omdat de vraag naar nieuwe jachten groeit en de jachten steeds langer en groter moeten kunnen worden, treft Royal Van Lent de voorbereidingen voor een extra locatie in Amsterdam. De jachten die gebouwd worden op Kaageiland kunnen ´maar´ 100 meter lang zijn. Simpelweg omdat de vaarroute naar zee niet ruim genoeg is voor grotere jachten. Vanuit het nieuwe dok in Amsterdam kunnen schepen tot 160 meter lengte worden gebouwd en zit men zo op zee. Naast vacatures op kantoor met de verschillende afdelingen, heeft Royal Van Lent vacatures binnen de afdelingen metaalbewerking, jachtschilderen, houtbewerking en werktuigbouw.

Kies je voor kwaliteit ga dan naar Royal Van Lent”

Royal van Lent Shipyard

Julianalaan 3
2159 LA Kaag

Bel

0252-547123

E-mail

info@werkenbijfeadship.nl

Website

werkenbijfeadship.nl

Hier staan wij voor

 

Vlog medewerker

Vacatures

Bekijk onze vacatures.