RECO

Vacatures

Vliegdekschepen, paleizen en andere bijzondere bouwplaatsen: Reco is erbij

Bij RECO in Koudekerk aan den Rijn zijn ze supertrots op foto’s van bijzondere projecten. Van Paleis Het Loo, het nieuwste vliegdekschip van de Royal Navy of één van de nieuwste wolkenkrabbers in Rotterdam: RECO is erbij. Want met materieel van RECO kunnen mensen veilig aan het werk op die projecten.

Stop even met lezen en bezoek eerst maar eens het Youtube-kanaal van RECO. Daar kun je goed zien waar het werk om draait en wat jij daaraan kunt bijdragen. Je ziet er video’s van de aanleg van bouwplaatsinstallaties, over steigers, liften en pompinstallaties. En je ziet er meteen wat er zo leuk is aan hun werk: ze komen op de mooiste plekken.

Oude dame bezoekt vliegdekschip

“RECO verhuurt materieel voor projecten. Meedenken met de klant staat bij ons bedrijf voorop. Dat doen wij met al onze mensen; bij de aanvraag voor materieel en ook bij de installatie. Trots laat Robin Looijen de foto van de Queen Elisabeth zien: “Zij bezocht de scheepswerf waar het naar haar genoemde vliegdekschip was gebouwd. Met een lift van RECO kon zij naar het vliegdek. Dat zo’n belangrijke, maar ook oude dame comfortabel met onze tijdelijke lift kon is een absoluut eerbetoon aan onze liften.”

Reco verhuurt materieel

RECO komt uit Koudekerk aan den Rijn en heeft een aantal vestigingen, waaronder drie in Engeland. “Daarvandaan verhuren wij steigers, pompinstallaties, tijdelijke huisvesting, liften en platforms, machines en gereedschap. In sommige gevallen verhuren wij voor langere tijd, bij evenementen kan dat al voor enkele dagen.”

Queen Elizabeth bezoekt met Reco-lift Engelands nieuwste vliegdekschip”

Van ‘bommetje XXL’ tot woontorens

RECO-medewerkers zijn erbij wanneer kinderen en hun ouders het grootste bommetje proberen te maken in het AVROTROS programma. “En ze zijn bij de bouw van woontorens in Rotterdam of Manchester,” zegt Robin Looijen. Hij noemt zo een hele serie projecten die hem aanspreken: “110 meter hoog in het Wijnhavenkwartier, bijvoorbeeld. Maar wij hebben ook de tijdelijke verlichting geleverd op Zandvoort met de Jumbo racedagen. En wij leveren op vliegvelden en stations de tijdelijke wandelroutes voor passagiers. Overal draait ons werk om kwaliteit en veiligheid.”

Afwisselend werk op telkens nieuwe, hele grote, bouwprojecten in heel Europa”

Gave activiteiten

Van Ommeren: “Wij zijn de afgelopen jaren rap gegroeid, dat houdt voorlopig niet op. Uiteraard zoeken wij mensen die iets kúnnen. Maar wij willen daarnaast vooral zien dat je graag wilt werken en het bij ons naar je zin hebt. Wij zijn ook erg trots op een stel vader-en-zoon-koppels op het werk.”

Dat je het hier naar je zin hebt vinden wij – bijna – belangrijker dan je opleiding”

RECO is een familiebedrijf en doet zijn best om die sfeer vast te houden. “Dus staat de directie bij een uitgebreide borrel ‘Oktoberfest’ op de werf in Koudekerk zelf achter de barbecue.” En – net zo belangrijk – als je bij RECO gaat werken dan zijn er veel mogelijkheden en kun je doorgroeien binnen afdelingen en de verschillende vestigingen.  

RECO

Hoogewaard 187
2396 AP Koudekerk aan den Rijn

Bel

071-3419120

E-mail

info@reco.eu

Website

reco.eu

Hier staan wij voor

 

Vacatures

Bekijk onze vacatures.