Ouwehand Bouw

Vlog medewerker Vacatures

Ouwehand Bouw & Ontwikkelen heeft een eigen academie

“Werken in de bouw is bij ons zó gevarieerd – van ontwikkelings- en projectmanagement tot werkvoorbereiding en uitvoering – dat wij een eigen traineeprogramma zijn begonnen.” Yvonne Schoneveld, HR-manager legt uit: “In die ‘Ouwehand Bouwacademie’ laten wij je in zes maanden, betaald, kennis maken met alle mogelijkheden. Zo krijg je meteen bij je praktijkervaring de gelegenheid te kijken in welke richting je carrière in de bouw wilt maken. Klikt het, dan heb je meteen uitzicht op een vaste baan.”

In die ‘Ouwehand Bouwacademie’ laten wij je in zes maanden, betaald, kennis maken met alle mogelijkheden”

Yvonne Schoneveld, HR-manager

Kom maar op met je talent!

Ruben van Beelen, doorliep zes maanden traineeship in de ‘Ouwehand Bouwacademie’. Daarna is hij het afgelopen jaar werkzaam geweest als assistent uitvoerder op een mooi project in de haven van Katwijk. Sinds kort is hij aan de slag gegaan als werkvoorbereider om uiteindelijk wellicht door te kunnen groeien naar zijn ambitie als projectleider. “Ruben is voor ons een mooi voorbeeld van wat wij graag zien. De bedoeling is talenten in de bouw de kans te geven zich te ontwikkelen bij een aantrekkelijke werkgever.” Martin Ouwehand, één van de directeuren, licht toe; “Door de Academie kun je kennis maken met een aantal verschillende afdelingen in het bedrijf om te kijken wat het beste bij je past. Je krijgt dan direct van je collega’s te horen wat er speelt in het bedrijf en hoe er gewerkt wordt.”

Door de Academie kun je kennis maken met een aantal verschillende afdelingen in het bedrijf om te kijken wat het beste bij je past”

Martin Ouwehand, Directeur

En het blijkt een groot succes, want ondanks het personeelstekort in de bouw, heeft Ouwehand voldoende aanloop. “Er zijn al heel wat nieuwe en jonge mensen de laatste tijd op deze manier binnen de organisatie verwelkomd.” Dat kun jij ook ervaren. Kom dus maar op met je talent!

Medewerkers uit de hele regio

Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen heeft vestigingen in Katwijk en Gorinchem. Het bedrijf is actief op het gebied van projectontwikkeling, nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Onze belangrijkste partner is de eindgebruiker. Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen neemt steeds vaker het ‘voortouw’ in het totale bouwproces. Van idee tot en met nazorg in het project zijn wij aan zet. De geschiedenis gaat meer dan 75 jaar terug en er werken veel enthousiaste mensen uit de omgeving van beide bedrijven. Het bedrijf telt op dit moment 140 medewerkers. Dat het bedrijf mooie projecten ontwikkelt en gebouwd heeft , is niet het meest bijzondere.

Wat maakt deze ontwikkelende bouwer nu echt zo bijzonder? Wanneer je er zelf binnen stapt dan proef je het. De eerste indruk van dit bedrijf is heel professioneel en tegelijk vriendelijk en warm. Laten we het maar de ‘Ouwehand Bouw – cultuur’ noemen: persoonlijk en transparant.

“Wat wij allemaal voor elkaar krijgen, hebben wij te danken aan het hele team”, zegt Martin Ouwehand, “De medewerkers zelf zijn de belangrijkste schakels binnen het bedrijf. Wij vinden het welzijn van onze mensen belangrijk. Wanneer de mensen zich goed voelen, draagt dat bij aan werkplezier. We zijn als een grote familie.”

Ouwehand Bouw Academie

Via de Ouwehand Bouw Academie werk je in een periode van 6 tot 12 maanden in verschillende rollen binnen het bedrijf. Zo ontdek je waar jouw kracht en passie ligt.  De perfecte start voor een mooie carrière in de bouw!

Ouwehand Bouw

Voorschoterweg 29
2235 SE Valkenburg

Bel

071-4020274

E-mail

info@ouwehandbouwacademie.nl

Website

ouwehandbouwacademie.nl

Hier staan wij voor

 

Vlog medewerker

Vacatures

Bekijk onze vacatures.