Bouwbedrijf Niersman

Vlog medewerker Vacatures

Het familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bouwt aan mooi werk

Wanneer je binnen loopt bij één van de twee locaties van het bouwbedrijf Niersman, proef je gelijk de goede sfeer. Een hartelijk ontvangst bij de entree stelt je gelijk op je gemak.

Dennis van der Water, de Operationeel Manager van Niersman in de vestiging Voorschoten is een echt ‘mensen-mens’ en gelooft in de kracht van een positieve cultuur. ‘Op een verjaardag praten over je leuke baan bij Niersman, dat is natuurlijk fantastisch’, zegt Dennis. ‘Een logisch gevolg van een werkomgeving waar je enthousiast over bent’. 

Positieve energie levert veel op

Een positieve cultuur geeft positieve energie. En dat zien we ook bij Niersman. Positieve energie geeft veel werkgeluk. De medewerkers worden daardoor steeds meer betrokken. 

Dit werkt zelfs door tot buiten de organisatie. Opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers werken graag en prettig met ons samen. Maar ook werkzoekende worden hierdoor nieuwsgierig en komen daardoor eerder bij ons solliciteren. 

‘Jij wilt toch ook werken bij een bedrijf dat goed bekend staat en waar het leuk is en waar je jezelf kunt zijn?’, vraagt Dennis zich hardop af.

Woningbouw: In de woningbouw heeft Niersman al diverse bijzondere, innovatieve projecten afgerond. In diverse gebieden worden op middengrote schaal nieuwbouw wijken gebouwd.

De belangrijkste vragen over Niersman

Wat maakt Niersman verder nog zo bijzonder? Waarom is Niersman het bedrijf voor jouw volgende baan? Welke unieke eigenschappen zijn er nog meer die het voor jou als werkzoekende interessant maakt om bij Niersman te solliciteren?

Dit zijn de vragen die elke werkzoekende zichzelf stelt opzoek naar een nieuwe uitdaging. 

Geen gekke vragen, zeker niet. Een werkomgeving moet passen als een jas. Je steekt uiteindelijk veel tijd en energie in je werk dus het is belangrijk om deze vragen vooraf te stellen. Daarom geven we je graag hier de antwoorden.

Zekerheid bij een stabiel bedrijf 

Allereerst is het goed te weten dat Niersman een echt familiebedrijf is. De generaties Niersman hebben elkaar opgevolgd in de afgelopen 150 jaar. Als een volledig zelfstandige organisatie zijn ze gegroeid tot een stabiel bouwbedrijf. En dat zegt wat, dat geeft zekerheid en ook voor een werknemer een stabiel gevoel. Dat het een familiebedrijf is merk je aan de sfeer, de omgangsnormen en cultuur die je binnen de organisatie proeft.

Utiliteitsbouw: Mensen brengen vaak een groot deel van hun dag door in kantoren en bedrijfsgebouwen. Niersman onderkent dit en laat dit bij de realisatie van utiliteitsgebouwen  meetellen. Ontwikkeling en realisatie sámen met de opdrachtgever staat dus voorop.

Groeien binnen de Niersman-organisatie

Niersman is als werkgever ook interessant omdat er meerdere activiteiten onder de naam Niersman plaatsvinden. Dit biedt extra kansen wanneer je het belangrijk vindt om jezelf te ontwikkelen en te kunnen groeien binnen een organisatie. De activiteiten bij Niersman zijn verdeeld in drie onderdelen. Niersman Bouw, Niersman Ontwikkeling en Niersman Vastgoed.

Niersman realiseert hoofdzakelijk woningbouw, maar ook bedrijfshallen, kantoren of bijzondere, unieke gebouwen in de randstad en de aanliggende regio’s. Uit twee volledig zelfstandig werkende vestigingen in Voorschoten en Den Haag wordt hier door ongeveer 110 medewerkers hard aan gewerkt. 

Renovatie: Het belangrijkste kenmerk van een renovatie is de dagelijkse confrontatie met nieuwe uitdagingen. Zowel inpandig als aan de buitenzijde loop je tegen onverwachte zaken aan. Dit maak een strakke regievoering en een goede planning heel belangrijk.

Voor Dennis is het duidelijk: ‘Ook Niersman ontwikkelt zich nog steeds en daarom denken we regelmatig na over onze rol als werkgever. Zo zijn we momenteel met iedereen in gesprek over het onderwerp persoonlijk ontwikkeling. En omdat iedereen anders is, bespreken we dit onderwerp per persoon. Ongeacht hoe de medewerker er instaat. Niets moet, maar wanneer je door wil groeien en je talenten verder wil ontwikkelen, dan kan dat hier’.

Er zijn hier ook veel mogelijkheden in de combinatie tussen werken en leren. Meerdere leermeesters binnen het bedrijf begeleiden studenten die werken en leren combineren. Zo kan je blijven leren en ontwikkelen zolang je bij Niersman werkt. En ook als starter, ben je hier van harte welkom. Wij zorgen voor de juiste coaching voor nieuw jong talent, zoals bijvoorbeeld leerling timmerman en/of mbo en hbo stagiaires.

Projecten om trots op te zijn

Het werk dat Niersman op haar naam heeft staan, is een lijst om trots op te zijn. En ook daar praat je graag over wanneer je op een verjaardag zit, of onderweg met je sportteam langs één van deze mooie projecten rijdt. 

Enkele van de actuele projecten waar Niersman aan werkt, hebben we hier uitgelicht. 

LIV Leiden Studentenhuisvesting
Een uniek project voor de Leidse studentenhuisvesting. In dit mooie, moderne appartementencomplex komt wonen, sporten, leren en socializen bij elkaar.
LIV Leiden Studentenhuisvesting 

Vliethaven
Aan de Vliet tussen Leiden en Leidschendam ontstaat een bijzondere nieuwe, duurzame wijk genaamd Vliethaven. Niersman Bouw Haaglanden realiseert deze wijk op een mooi plek aan de Vliet.
Wonen in Vliethaven

Admiraal Residences
In Wassenaar realiseert Niersman Admiraal Residences, een bijzonder appartementencomplex van dertig appartementen en vijf penthouses.
Admiraal Residences Wassenaar

Op onze website vind je nog veel meer projecten die we hebben uitgevoerd. Dit overzicht geeft een goed beeld hoe serieus wij ons vak nemen. Dankzij al die vakmensen die hier werken, hebben wij dit soort mooie projecten mogen realiseren. 

Ben jij ook zo’n vakman/vakvrouw?

Je hebt nu al voor een groot deel kennis kunnen maken met ons. We nodigen je van harte uit om eens persoonlijk kennis te komen maken. We hebben meerdere vacatures, maar komen ook graag in contact met mensen die zich herkennen in ons verhaal.

Kleinbouw: Niet bij alle werken hoeft fulltime een uitvoerder aanwezig te zijn. Deze projecten vallen bij Niersman onder de noemer ‘kleinbouw’.

Vacatures

Niersman zoekt momenteel:

  • Ervaren Werkvoorbereider
  • Calculator
  • Projectleider
  • Allround Timmerlieden

Solliciteren: [email protected]

BOUWBEDRIJF NIERSMAN B.V.
Veurseweg 79
2251AA Voorschoten
T 071 560 13 50

NIERSMAN BOUW HAAGLANDEN B.V.
Schietlood 16
2495 AN Den Haag
T 070 301 30 80

Aantal medewerkers: ruim 110 medewerkers
Activiteiten: Bouw, ontwikkeling, vastgoed 
Werkgebied: Randstad en aanliggende regio’s

Bouwbedrijf Niersman

Veurseweg 79
2251 AA Voorschoten

Bel

071-5601350

E-mail

[email protected]

Website

niersman.com

Vlog medewerker

Vacatures

Bekijk onze vacatures.

Geen vacatures gevonden ...