3WT ICT Solutions

Vlog medewerker Vacatures

Van Fortnite naar je eigen werkplek installeren

Wat maakt een goede ICT-er? “Je moet twee dingen leuk vinden,” zegt Mark Huisinga, “je moet het leuk vinden om meer van een PC te weten dan dat je er Fortnite op kan spelen. En je moet het leuk vinden om mensen te helpen.” Sander Weijers vult aan: “Wij werken voor 100% op vertrouwen. Onze klanten reken erop dat wij hun grote en kleine problemen ‘gewoon’ voor ze wegwerken.”

Huisinga en Weijers zijn eigenaren van 3WT. Huisinga begon het bedrijf in 2001 met partner Robbert Janssen – later kwamen Sander Weijers en Thomas Vliegen erbij – inmiddels zijn ze met ‘een man of vijftien’: “En dat zal nog wel even blijven groeien.”

Leuk mensenwerk

“Wij denken dat wij een leuk en dynamisch bedrijf zijn en daar zoeken wij gezellige mensen bij. Je moet natuurlijk verstand hebben van netwerken, computers en telefoons. Je moet ook met mensen om kunnen gaan. Onze klanten bellen ons wanneer zij hulp nodig hebben. Zij hebben zelf geen tijd om iets op te lossen of ze hebben ons advies nodig. Dan moet je dus goed met mensen kunnen schakelen: wat is het probleem, wat zijn de verwachtingen en waarmee help je ze nu of in de toekomst het meest?”
Dat is mensenwerk.
“Wij kunnen natuurlijk veel op afstand oplossen, maar persoonlijk contact is zoveel leuker.”

Wij laten je eerst zelf je eigen werkplek installeren”

Groeiend team

Bij 3WT zit niemand in ‘een hokje’. “Wij nemen je niet aan om maar één kunstje te doen, je zult bij ons met alle werkzaamheden te maken krijgen. Dan gaat het dus over netwerken, software en telefonie. Wij zorgen bovendien voor opleidingen en cursussen, zodat je alsmaar beter kunt worden in je vak.” In het groeiende team trekt iedereen zich aan elkaar op. “Wij laten je natuurlijk eerst zelf je eigen werkplek installeren, daarna ga je met je collega’s samen dingen doen en op pad.”

Werken voor en bij leuke middelgrote bedrijven in de regio”

De wereld verandert

“Wij zitten er bovenop, op alle veranderingen van de techniek waarmee bedrijven alsmaar sneller, slimmer en beter kunnen werken. De cloud, BYOD (opzoeken als je niet weet wat dit betekent) en 5G zijn nieuwe ontwikkelingen met grote gevolgen. Sneller dataverkeer – bijvoorbeeld – betekent niet alleen sneller werken. Het maakt ook werk op een andere manier mogelijk. En werken in de cloud betekent ándere oplossingen toepassen voor veiligheid dan alles op je eigen netwerk houden.”

Bits, bytes en bloemen

3WT is – mede – groot geworden met software en apparatuur voor ‘lijnrijders’ in de bloemen. “In die bedrijfstak zijn wij dan ook groot, met geheel zelf ontwikkelde software. Maar wij werken net zo goed ook voor Sissy Boy, Engel Diervoeders of Seceurtronics. Leuke middelgrote bedrijven in de regio.”

3WT ICT Solutions

Lireweg 27
2153 PH Nieuw-Vennep

Bel

088-7744111

E-mail

vacature@3wt.nl

Website

3wt.nl

Hier staan wij voor

 

Vlog medewerker

Vacatures

Bekijk onze vacatures.

Geen vacatures gevonden ...